Ο Πελασγός Μεγαλόπολης στις 6 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας

Αυγούστου 20, 2021 0
Δεύτερη διαδοχική "χρυσή" νίκη για τις νεάνιδες της ομάδας του Πελασγού.
Μετά την μεγάλη τους νίκη στην πρεμιέρα, οι παίκτριες των coach Τσατσουλή και Μανιάτη κατάφεραν χθες να πάρουν την μεγάλη πρόκριση για τις 6 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας!
 
Στην αναμέτρηση κόντρα στον Μάκαρο Άμφισσας, οι νεάνιδες του Πελασγού κέρδισαν μετά από μια συγκλονιστική αναμέτρηση στην παράταση με 69-62 (58-58 κανονική διάρκεια) και πήραν το εισιτήριο για το Final 6.

Συγχαρητήρια επιστολή του Δημάρχου Mεγαλόπολης κ. Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου στην ομάδα του Πελασγού

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος συγχαίρει την ομάδα του Πελασγού και το τμήμα Νεανίδων για την μεγάλη τους νίκη και την πρόκριση στις 6 κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας.

Η διάκριση αυτή αποτελεί διαφήμιση για τον τόπο μας σε πανελλαδικό επίπεδο, μας γεμίζει ελπίδα και αισιοδοξία για το μέλλον.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές κ Τσατσουλή Γιώργο και  κα. Μανιάτη Γεωργία και στην διοίκηση της ομάδας,  γιατί με την σπουδαία δουλειά που κάνουν έχουν οδηγήσει πολλά τμήματα σε μεγάλες επιτυχίες.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης στηρίζει και θα συνεχίσει να στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί τον αθλητισμό και την υγιή άμιλλα στο  Δήμο μας.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες.

Η Μεγαλόπολη είναι περήφανη για σας.

Ο Δήμαρχος

Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος

Last modified on 20 Αυγούστου 2021 %14:%Αυγ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr