Τρίπολη | Γρήγορο και σταθερό το ίντερνετ στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο

Σεπτεμβρίου 01, 2021 0
Σε ανακοίνωσή του το ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης,ο φορέας του Δήμου που διαχειρίζεται το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, αναφέρει πως όλοι οι χώροι του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου διαθέτουν δωρεάν υπηρεσίες ίντερνετ για όλους τους δημότες και φορείς όταν θελήσουν.

Ποιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση :

Το ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης ενημερώνει πως όλοι οι χώροι του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου διαθέτουν υπηρεσίες ίντερνετ για όλους τους δημότες και φορείς που το χρησιμοποιούν.

Όποιος φορέας επιθυμεί τη χρήση εξειδικευμένης υπηρεσίας ιντερνέτ για την πραγματοποίηση συμβουλίων, εκδηλώσεων κ.α. μπορεί να απευθυνθεί στα γραφεία του Νομικού Προσώπου του Δήμου Τρίπολης.

Τα γραφεία του ΝΠΔΔ βρίσκονται στον 2ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης Εθνικής Αντίστασης & Παπαρηγοπούλου, 22100

Τηλ: 2710-233351, 237289, 236028
φαξ: 2710-234915

τηλ. προέδρου:2710-233241

Ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Τρίπολης

Ηλίας Κούρος

Η συγκεκριμένη ανακοίνωση δημοσιεύθηκε μετά την αναφορά του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, κ. Σκαντζού, ο οποίος επικαλέσθηκε τεχνικά προβλήματα και έλλειψη ίντερνετ στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου προσπαθώντας να δικαιολογήσει την διαδικτυακή διεξαγωγή του Περιφερειακού Συμβουλίου ενώ είχε προγραμματισθεί να γίνει δια ζώσης. 

Σύμφωνα με το δικό μας ρεπορτάζ το ίντερνετ στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο είναι και γρήγορο και σταθερό με 100mbs ταχύτητα στο μεγαλύτερο μέρος των κοινόχρηστων χώρων εσωτερικά του κτιρίου. Έχει κωδικό τον οποίο πρέπει ο ενδιαφερόμενος να ζητήσει από τις υπηρεσίες του ΝΠΔΔ.

Last modified on 1 Σεπτεμβρίου 2021 %17:%Σεπ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr