Π. Βαλασόπουλος: «Πρωτοπορία με Ανανέωση και Καινοτομία το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών »

Οκτωβρίου 29, 2021 0

Με την ολοκλήρωση της εσωκομματικής διαδικασίας και την εκλογή των προέδρων, των μελών των δημοτικών οργανώσεων και των επιτροπών των εκλογικών περιφερειών αντίστοιχα, καθώς και 1000 εκπροσώπων για το συνέδριο του Δεκεμβρίου, απεδείχθη για μια ακόμη φορά ότι η Ν.Δ. αποτελεί την υγιή αυτή πολιτική δύναμη στον τόπο μας, που μπορεί να κάνει πράξη πρώτα στο ίδιο της το κόμμα την ανανέωση και την καινοτομία.

Ανανέωση,  αφού από τα 140 χιλιάδες μέλη που είχαν δικαίωμα ψήφου 1 στους 4, είναι νέος κάτω των 35 ετών ,η συμμετοχή έφτασε το 87,4%, περίπου το 60% των Προέδρων ΔΕΕΠ είναι νέα πρόσωπα με μέσο όρο ηλικίας τα 50 έτη, ενώ άνω του 30% έκανε για πρώτη φορά εγγραφή .

Καινοτομία, αφού σε συνέχεια της μεγάλης αθλητικής μεταρρύθμισης και των ηλεκτρονικών ψηφοφοριών , για πρώτη φορά στήθηκαν ηλεκτρονικές κάλπες σε πολιτικό κόμμα στην πατρίδα μας, τις οποίες και επέλεξε το 20% ως τρόπο ψηφοφορίας, με ποσοστό συμμετοχής το 91,2% .

Αυτό αποτυπώθηκε και στον νομό μας ,με τις υποψηφιότητες  για την ΔΕΕΠ Αρκαδίας του κου Μπούρα και της κας Μαυροϊδοπούλου,  ανθρώπων νέων ,αλλά με αγωνίες και μακροχρόνιους  αγώνες στο στίβο των ιδεών και της τοπικής αυτοδιοίκησης. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για τον έντιμο, ευγενικό αγώνα που και οι δυο έδωσαν ,αγώνα που δυνάμωσε την παράταξη μας στην εκλογική περιφέρεια της Αρκαδίας και συνέγραψε σοβαρή παρακαταθήκη για τους επόμενους.

Ιδιαίτερα όμως συγχαρητήρια αξίζουν στην νεοεκλεγέν Πρόεδρο κα Βάλια Μαυροϊδοπούλου, την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της ΔΕΕΠ,  για την εκλογή της. Είμαι βέβαιος ότι μαζί με τον ανθυποψηφιό της,  τα υπόλοιπα μέλη της ΔΕΕΠ,και όλους τους εκλεγμένους στις Τοπικές μας Οργανώσεις, πιστοί στο δρόμο που χάραξε ο Πρόεδρος μας και Πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης,   θα αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος στην τοπική μας κοινωνία, απέναντι στις προκλήσεις  για την Ενωμένη Ελλάδα της ανάπτυξης , του εκσυγχρονισμού ,του πολιτισμού, της ισχυρής αποτροπής ,αλλά και την Αρκαδία της μεταλιγνιτικής εποχής, της δίκαιης μετάβασης , της πράσινης ανάπτυξης, της προστασίας του φυσικού κάλους και των ισχυρών περιφερειακών κοινωνιών μέσα στην Ευρώπη των Περιφερειών, μακριά από τους εύκολους λαϊκισμούς, απομεινάρια του παρελθόντος. Καλή δύναμη!

 

ΠΑΝ. Γ .ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΜΕΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ Ν.Δ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr