ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καμπύλης: Όλοι μαζί στέλνουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς

Μαϊος 26, 2022 0
Καμπύλης: Όλοι μαζί στέλνουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς
Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας σε συνεργασία με τη Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση διοργάνωσαν δράση συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την Κιβωτό του Κόσμου.

Με την προσφορά όλων όσων είχαν τη δυνατότητα συγκεντρώθηκαν φρούτα, λαχανικά, ελαιόλαδο, τρόφιμα μακράς διαρκείας, ατομικοί χυμοί, είδη υγιεινής, καθαριστικά κ.α.
Η παράδοση των συγκεντρωμένων αγαθών πραγματοποιήθηκε, χθες Τετάρτη 25 Μαΐου, από τις κ.κ. Αρετή Μπάρλα και Μεταξία Κορδονούρη Πρόεδρο και Αντιπρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.ΔΗ.Β.Κ. αντίστοιχα.
Η Πρόεδρος του Οργανισμού κα Σταματία Γεωργαντή με επιστολή της εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες προς τον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας για την προσφορά των τροφίμων και την ενίσχυση του έργου τους.
Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Θέλω να ευχαριστήσω ακόμη μια φορά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και με την ευγενική προσφορά τους βοήθησαν στην συγκέντρωση των προϊόντων. Το έργο που παράγει η Κιβωτός του Κόσμου είναι γνωστό σε όλους και απολύτως αναγκαίο για την κοινωνία μας. Όλοι μαζί στέλνουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς για ένα καλύτερο αύριο».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr