Παρουσιάστηκαν οι πρώτοι τέσσερις υποψήφιοι του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Νέα Πορεία για την Νότια Κυνουρία» Μανώλης Δολιανίτης

Ιουλίου 03, 2023 0
Παρουσιάστηκαν οι πρώτοι τέσσερις υποψήφιοι του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού «Νέα Πορεία για την Νότια Κυνουρία» Μανώλης Δολιανίτης
 "Αυτό είναι μόνο η αρχή. Πάμε όλοι μαζί χωρίς αποκλεισμούς και διακρίσεις να αλλάξουμε πορεία στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας"

Με πολλά χαμόγελα και μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας και Επικεφαλής του Ανεξάρτητου Δημοτικού Συνδυασμού ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τη ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ κ.

Μανώλης Δολιανίτης παρουσίασε την Κυριακή 2/7/23 τους τέσσερις πρώτους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους της παράταξής του. Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε παρουσία δημοσιογράφων από ολόκληρη την Αρκαδία στην Φάμπρικα Πολιτισμού Λεωνιδίου.

Πριν την παρουσίαση των συνεργατών του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας κ. Μανώλης Δολιανίτης έκανε λόγο για την αρχή μιας νέας αυτοδιοικητικής προσπάθειας που επιδιώκει να αλλάξει την πορεία του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και να μετατρέψει το Δήμο σε ένα πολυεργαλείο δημιουργίας, ανάπτυξης και ίσων ευκαιριών για όλους.

Αμέσως μετά το λόγο πήραν οι πρώτοι τέσσερις υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι εξηγώντας τους λόγους που θα στηρίξουν αυτή τη νέα προσπάθεια και προσωπικά τον Υποψήφιο Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας κ. Μανώλη Δολιανίτη.

ΟΙ πρώτοι τέσσερις υποψήφιοι του Συνδυασμού ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για τη ΝΟΤΙΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑ είναι οι εξής:

- Σοφοκλής Γιαννούσης - Δημοτικός Σύμβουλος - επικεφαλής τηε μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Νότιας Κυνουρίας 
- Ειρήνη Κεμερλή - Καθηγήτρια Γερμανικών - Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολέιου Λεωνιδίου
- Σιμόνα Τούκα - Σπουδές στα Οικονομικά και τις Διεθνείς Σχέσεις - Ασχολείται με τον Τουρισμό
- Βαγγέλης Κουλός - Πολιτικός Μηχανικός Ελεύθερος Επαγγελματίας.

Στο βίντεο μπορείτε να δείτε τη σύντομη ομιλία του Υποψηφίου Δημάρχου Νότιας Κυνουρίας κ. Μανώλη Δολιανίτη και αυτά που είπαν οι τέσσερις Υποψήφιοι Δημοτικού Σύμβουλοι για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ.

#ΕΚΛΟΓΕΣ_2023

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr