Επίσκεψη του Συλλόγου των Απανταχού Φίλων Παραλίου Άστρους στον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας

Οκτωβρίου 25, 2023 0
Επίσκεψη του Συλλόγου των Απανταχού Φίλων Παραλίου Άστρους στον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας
Επίσκεψη από τον Πρόεδρο του Συλλόγου των Απανταχού Φίλων Παραλίου Άστρους κ. Κωνσταντίνο Κοράλλη, από τη ζωγράφο – δασκάλα εικαστικών κ.
Τζωρτζίνα Κωστοπούλου και από μέλη του τμήματος εργαστηρίου ζωγραφικής δέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργος Καμπύλης.

Αφορμή της επίσκεψης ήταν η προσφορά, προς τον Δήμαρχο, δύο έργων τα οποία είχαν φιλοτεχνηθεί για την έκθεση «Έν Άστρει Β΄ Εθνοσυνέλευσις 1823», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων των 200 χρόνων από τη Β΄ Εθνοσυνέλευση. Τα αναφερόμενα έργα ήταν δημιουργίες των κ.κ. Πίτσας Λαμπίρη και Βιολέτας Μητσέα.

Ο κ. Καμπύλης ανταπέδωσε προσφέροντας στις κυρίες Λαμπίρη και Μητσέα το επετειακό συλλεκτικό μετάλλιο που είχε δημιουργηθεί επ΄ αφορμή των 200 χρόνων από τη Β΄ Εθνοσυνέλευση καθώς και την επετειακή έκδοση για τη συμπλήρωση 200 ετών από τη σύγκληση της Β΄ Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος Κυνουρίας με τίτλο: «Εν Άστρει. Η Εθνική Δευτέρα των Ελλήνων Συνέλευσις (29 Μαρτίου – 18 Απριλίου 1823). Τα γεγονότα – οι πρωταγωνιστές – οι αποφάσεις».

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας Γιώργος Καμπύλης δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστούμε θερμά τον Σύλλογο των Απανταχού Φίλων Παραλίου Άστρους για τη συμμετοχή τους στις επετειακές εκδηλώσεις της Β΄ Εθνοσυνέλευσης. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω τις δημιουργούς των έργων για την προσφορά των έργων τους τα οποία πλέον θα κοσμούν το Γραφείο Δημάρχου. Τέτοιου είδους πράξεις αναδεικνύουν το πνεύμα συνεργασίας όλων των φορέων και τη συλλογική προσπάθεια που καταβάλλεται με κοινό σκοπό την προβολή του τόπου μας».

1

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr