Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γορτυνίας για Πρωταθλήτρια K. Καζά

Νοεμβρίου 21, 2023 0
Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Γορτυνίας για Πρωταθλήτρια K. Καζά
Η Κωνσταντίνα Καζά θα γυρίσει στη Δημητσάνα «Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Παγκράτιο» κι αυτό είναι μεγάλη υπόθεση!

Δεν περιγράφεται η χαρά, παρά μόνο μοιράζεται, ούτε και ο βαθμός στον οποίο κανείς αισθάνεται υπερήφανος για επιτυχίες και διακρίσεις όπως αυτή που πέτυχε η Κωνσταντίνα Καζά, το Σάββατο, στο 8ο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παγκρατίου που διεξήχθη στη μακρινή Λιθουανία.

 

Η Κωνσταντίνα, «αυτόφωτο» σώμα και καλή σε όλα της, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκράτιο με σκληρή δουλειά και ύστερα από προσπάθειες χρόνων που είχαν οδηγήσει σε προηγούμενες πανελλήνιες διακρίσεις. Απολαμβάνει την αμέριστη και πολύτιμη στήριξη των γονιών της Μαρίας Τσίτουρα και Γιάννη Καζά και της αδερφής της Σοφίας αλλά, από μικρή, προσπαθεί συστηματικά για όσα αγαπάει. 

Ο κόσμος ανήκει σε κάθε παιδί που παλεύει για τα όνειρά του ή παλεύει να βρει το δρόμο του. Κι εύχομαι, το παράδειγμα της Κωνσταντίνας, να δώσει ώθηση στα όνειρα όλων των παιδιών στη Γορτυνία και να εμπνεύσει.   

Θερμά συγχαρητήρια λοιπόν στην δική μας Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Παγκράτιο, στην οικογένειά της και στην ψυχή του Συλλόγου «Αετοί Γορτυνίας» τον προπονητή, Δημήτρη Κανελλόπουλο!

Εις ανώτερα Κωνσταντίνα!  

Ευστάθιος Χαρ. Κούλης

Δήμαρχος Γορτυνίας

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr