Συνάντηση Επιμελητηρίου Αρκαδίας με τον Εμπορο-βιομηχανικό Σύλλογο Μεγαλόπολης

Δεκεμβρίου 08, 2023 0
Συνάντηση Επιμελητηρίου Αρκαδίας με τον Εμπορο-βιομηχανικό Σύλλογο Μεγαλόπολης
Τον Πρόεδρο κ. Δημήτρη Δημητρακόπουλο και τον αναπληρωτή Γραμματέα κ. Σωτήρη Μπαλίκο του Εμπορο-βιομηχανικού Συλλόγου Μεγαλόπολης υποδέχτηκαν στα γραφεία του Επιμελητηρίου, ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Τρουπής, ο Α’ Αντιπρόεδρος κ.
Παρασκευάς Κατσικερός και ο Β’ Αντιπρόεδρος κ. Γιάννης Τερζής.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν όλα τα ανοιχτά ζητήματα και προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι έμποροι και η κοινωνία της Μεγαλόπολης καθώς και οι τρόποι στήριξης και συνεργασίας από το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Τρουπής τόνισε τη σημασία των προγραμμάτων της απολιγνιτοποίησης που ως επίκεντρο έχουν την υλοποίηση εμβληματικών επενδύσεων. «Η Μεγαλόπολη θα αναγεννηθεί. Οι χρηματοδοτικές προσκλήσεις προς τις επιχειρήσεις που προκηρύσσονται ανταποκρίνονται στις πραγματικές ανάγκες της οικονομίας της περιοχής» αναφέρει ο κ. Τρουπής.

Ανέφερε δε ότι έχει ιδιαίτερη σημασία η απόφαση της εδαφικής επιτροπής οι συνεδριάσεις της να λαμβάνουν χώρα στη Μεγαλόπολη, όπως επίσης η απόφαση σύστασης μόνιμου παρατηρητηρίου επιχειρηματικότητας στη Μεγαλόπολη.

Ο κ. Δημητρακόπουλος αφού ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για τη στήριξη στις δράσεις του Συλλόγου αναφέρθηκε στην ωφέλιμη συνεργασία που έχει διαχρονικά ο Εμπορο-βιομηχανικός Σύλλογος με το Επιμελητήριο Αρκαδίας που τα τελευταία χρόνια είναι ακόμα πιο έντονη και δήλωσε τη διάθεση του Συλλόγου και των επιχειρήσεων – μελών του να βοηθήσουν όπου μπορούν για την ολοκλήρωση των προγραμμάτων.

Στη συνέχεια ζήτησε την αρωγή του Επιμελητηρίου για τη δημιουργία κοινών δράσεων με τον Σύλλογο καθώς και την παροχή υλικών μέσων, που θα βελτιώσουν τις παρεχόμενες υπηρεσίες που προσφέρει στα μέλη του. «Με την αρωγή του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, το νέο συμβούλιο του Εμπορο-βιομηχανικού συλλόγου Μεγαλόπολης «ο Φιλοποίμην» επιθυμεί να δώσει νέα ώθηση στην επιχειρηματικότητα της περιοχής μας» ανέφερε ο Πρόεδρος κ. Δημητρακόπουλος.

Ο κ. Τρουπής και κ.κ. Κατσικερός και Τερζής άκουσαν προσεκτικά τα αιτήματα του Συλλόγου και ανέφεραν ότι θα προβούν στην επίλυσή τους από τις αρχές του επόμενου έτους. Τόνισαν δε ότι το Επιμελητήριο Αρκαδίας, είναι πάντα ανοικτό σε συνεργασίες με όλα τα Σωματεία και Συλλόγους και θα συνεχίσει να βρίσκεται εμπράκτως, στο πλευρό όλων των επαγγελματιών και επιχειρήσεων δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Το κοινό σημείο αναφοράς όλων μας είναι η ενίσχυση και η στήριξη του επιχειρείν».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

© 2020 All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr